Cum a fost pedepsit şoferul care a modificat una din literele de pe plăcuța de înmatriculare

Şoferul autoturismului Skoda Octavia care a modificat, intenționat, una din literele de pe plăcuța de înmatriculare a fost pedepsit de oamenii legiiInspectoratul Național de Patrulare a reacționat după ce Publika TV a difuzat imagini video cu fapta conducătorului auto.

Oamenii legii presupun că şoferul a recurs la această ilegalitate cu intenția de a scăpa de amendă în cazul nerespectării regulilor de circulație rutieră.

Astfel, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în mărime de 500 lei, cu aplicarea a cinci puncte de penalizare.

Inspectoratul Naţional de Patrulare recomandă șoferilor să respecte cu strictețe cerințele Regulamentului Circulației Rutiere și  să nu admită încălcări în traficul rutier care ar pune în pericol viața pietonilor, dar și a colegilor de trafic. Deasemenea, solicită respectuos cetățenii să fie mai receptivi și să comunice imediat Poliției despre situațiile ilegale depistate în trafic.

Publika.md aminteşte că, în imaginile trimise pe adresa redacţiei de un telespectator Publika TV, se vede că una dintre litere a fost modificată cu ajutorul vopselei. Astfel litera "M" a fost transformată în litera "V".

Dacă ai surprins şi tu imagini video sau poze, care pot deveni o ştire, nu ezita să le trimiţi pe web@publika.md,  sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, iar noi le vom face publice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu