Cum a comentat Năstase faptul că i-a cerut lui Slusari să atace Publika şi Prime

Am o relaţie foarte corectă cu domnul Slusari. Aşa a comentat Andrei Năstase faptul că i-a cerut lui Alexandru Slusari să atace Publika şi Prime.

Preşedintele PPDA evită să dea un răspuns concret dacă i-a dat indicaţii lui Slusari, dar atunci când i se spune că subalternul său era la conferinţă cu mapa pe care i-a transmis-o, Năstase răspunde afirmativ: "Foarte bine atunci".

"Reporter: Ce aţi făcut ieri la Parlament şi ce acte i-aţi dat domnului Slusari? V-am văzut în holul Parlamentului, aţi transmis nişte acte, despre ce este vorba?

- Năstase: Domnul Slusari este din punctul meu de vedere unul dintre cei mai de calitate oameni, pe care i-a cunoscut această planetă. Un om deosebit, îl respect, este colegul meu. Purtăm discuţii şi facem exact ce ne permite legea.

- Reporter: Este cumva vorba despre acele acte pe care le ţinea ieri în mână şi spunea că le-a primit de la BNM, iar acolo ar fi date precum că postul nostru de televiziune este finanţat din banii din miliardul furat?

- Năstase: Domnişoară, insinuările oricum din această ţară nu mă preocupă, am o relaţie foarte corectă cu domnul Slusari.

- Reporter: Şi totuşi nu i-aţi transmis nimic, era aceeaşi mapă cu care a ieşit în conferinţă?

- Năstase: Foarte bine atunci!

- Reporter: I-aţi dat acolo nişte indicaţii?

- Năstase: Nu dau indicaţii unui om de valoare din Parlament".

PUBLIKA.MD aminteşte că posturile de televiziune PUBLIKA TV şi PRIME TV au fost atacate de deputatul PPDA Alexandru Slusari la indicaţia şefului său de partid, Andrei Năstase.

La adresa redacţiei noastre a fost expediată o fotografie făcută în clădirea Parlamentului. În această imagine apare Alexandru Slusari cu mai multe hârţoage în mână, iar lângă el se află şi preşedintele PPDA Andrei Năstase.

Citeşte şi: PUBLIKA şi PRIME, atacate la indicaţia lui Năstase. DOVADA

PUBLIKA.MD
aminteşte că şeful de partid al lui Slusari, Andrei Năstase a fost taxat dur de către ong-urile de media pentru atacarea şi intimidarea editorului-şef PRIME TV în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc în campania electorală pentru parlamentare. Drept urmare, Năstase a fost inclus în lista inamicilor presei, iar fotografia sa a apărut pe un panou al rușinii.

Citeşte şi: Declarația PUBLIKA TV și PRIME TV privind acuzațiile lansate de către deputatul Slusari

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu