Cultură de canabis, descoperită într-o ogradă din sectorul Râşcani al Capitalei. Un bărbat de 48 de ani, REŢINUT (VIDEO)

Embed:

Un bărbat de 48 de ani a fost reţinut pentru cultivarea ilegală a plantelor de canabis. Astfel, în cadrul operaţiunii speciale "MAC 2018", ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râşcani au depistat în ograda de pe strada Sf. Andrei, 90 de plante de cannabis. Polițiștii au stabilit că plantele creșteau chiar în ograda bărbatului.

Respectiv acestea au fost zmulse, ridicate, sigilate și expediate la laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor. În dependenţă de rezultate, bărbatul riscă să fie cercetat penal şi sancţionat  cu amendă în mărime de la 10 000 lei la 20 000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 100 de ore.

Operațiunea "Mac-2018" a fost  iniţiată cu scopul de a combate traficul ilicit de droguri de origine vegetală, de depistare și nimicire a plantelor cu conținut narcotic, precum și identificarea persoanelor care le cultivă ilegal. Poliţia capitalei va întreprinde toate acţiunile legale de contracare a infracţiunilor legate de droguri. Totodată, cetăţenii sunt rugaţi să infomeze serviciul unic 112, atunci când deţin informaţii despre cultivarea plantelor cu conţinut narcotic.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu