Culmea obrăzniciei. Cum a JIGNIT Alina Radu de la Ziarul de Gardă beneficiarii pensiilor şi alocaţiilor sociale

Jurnalista de la "Ziarul de Gardă", Alina Radu, îşi bate joc de peste 600 de mii de vârstnici şi persoane cu dizabilităţi, care primesc pensii sau alocaţii sociale de stat.

Asta după ce, astăzi, Guvernul şi-a asumat răspunderea pentru proiectul de lege privind acordarea ajutorului unic de Paşte, în valoare de 600 de lei pentru aceste categorii de persoane, ale căror venituri nu depăşesc suma de două mii de lei. 

Într-un mod obraznic, Alina Radu a scris pe pagina sa de Facebook că acest gest al autorităţilor este inutil. Şi asta pentru că cei aproximativ 610 mii de beneficiari ai suportului unic acordat de sărbători ar fi "cu un picior în groapă". Solicitată de reporterul Publika TV, jurnalista a declarat că nu vede nimic ieşit din comun în această exprimare şi nu regretă că a făcut o astfel de postare. Reamintim faptul că ajutorul unic de sărbători a fost acordat pensionarilor şi beneficiarilor de alocaţii sociale de stat şi la Crăciun.

Totodată, executivul şi-a asumat răspunderea pentru proiectul de lege privind indexarea cu 5,3 la sută a pensiilor din 1 aprilie. Iar la începutul anului, pensiile mai mici de 1589 de lei au crescut cu 10 la sută.

Iniţiativa de majorare a pensiilor şi de acordare a suportului unic de sărbători aparţine preşedintelui PDM, Vlad Plahotniuc, pentru ca oamenii să trăiască mai bine.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu