CULMEA MINCIUNII. 300 de pachete de ţigări şi 70,5 litri de alcool au ajuns ÎNTÂMPLĂTOR într-un autocar, depistate la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni, pe timpul unei acţiuni specifice, desfăşurate pe raza localităţii de frontieră Bohotin, au descoperit ascunse într-un autocar, 6.000 ţigarete şi 70,5 litri de băuturi alcoolice de provenienţă Republica Moldova.

La 8 august, în jurul orei 01:30, o patrulă a poliţiei de frontieră a oprit în trafic, pentru control, un autocar marca Mercedes, înmatriculat în România, condus de Constantin F., în varstă de 41 de ani, cu cetăţenie romană şi R. Moldova.

În urma unui controlului asupra mijlocului de transport, s-a descoperit, pe podeaua de pe puntea superioară, sub scaunele pasagerilor, acoperite cu mocheta din interiorul autocarului, cantitatea de 6.000 ţigarete (300 de pachete) de provenienţă Republica Moldova.     

Autocarul a fost condus la sediul sectorului pentru efectuarea unui control amănunţit, în urma căruia, în compartimentul dormitor, destinat odihnei şoferului, a fost descoperită şi cantitatea 70,5 litri de băuturi alcoolice.

Şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre existenţa bunurilor descoperite.

Întreaga cantitate de bunuri, în valoare de 6.635 de lei româneşti, a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu