Cucerea femeile, primea poze nud apoi le șantaja pentru bani grei. Un moldovean, reținut

Embed:

Un bărbat cu vârsta de 43 de ani din Ialoveni a fost reținut de poliție, după ce a șantajat o cetățeancă a Germaniei.

Cei doi au făcut cunoștință pe o rețea de socializare, unde bărbatul a convins femeia să-i transmită imagini personale cu caracter intim. 

Ulterior, suspectul a început să șantajeze victima, sub amenințarea postării pe rețelele sociale a imaginilor obținute, solicitându-i transmiterea sumei de 600 euro.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, s-a lăsat convinsă și a transmis victimei o parte din banii ceruți, prin intermediul unui transfer bancar.

În urma investigațiilor s-a constatat că suspectul, creând un profil cu identitate falsă pe una din rețelele sociale, obținea încrederea mai multor femei - cetățence ale altor state și prin diverse metode le determina pe acestea să-i transmită imagini personale cu caracter intim, pentru a șantaja ulterior victimele.

Acesta anterior a fost condamnat pentru comiterea mai multor tâlhării și jafuri, fiind eliberat din locurile de detenție în anul 2017.

Aasupra suspectului a fost depistat telefonul mobil care era utilizat în scopul gestionării profilului virtual creat. La fel, au fost depistate și mijloace bănești obținute în urma comiterii infracțiunii. 

Bărbatul a fost reținut pentru 72 ore, iar în cadrul audierilor, dânsul și-a recunoscut vina integral.

În caz de condamnare, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termene de până la 7 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu