Cucerea femeile, primea poze nud apoi le șantaja pentru bani grei. Bărbatul, reținut de organele de drept (VIDEO)

Embed:

Procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale împreună cu angajații "Fulger" au reținut în flagrant doi suspecți, ambii locuitori ai orașului Vulcănești. 

Este vorba despre un bărbat, care din luna ianuarie 2019 vorbea prin intermediul rețelelor de socializare cu o femeie. După mai multe discuții, acesta ar fi obținut poze cu caracter intim. 

Ulterior, tânărul ar fi șantajat victima și ar fi amenințat-o că va publica imaginile pe reţelele de socializare dacă nu v-a primi banii solicitați. Este vorba de 5.500 de euro si respectiv 1.000 de dolari, bani pe care vitima i-a transmis suspectului în luna februarie. 

În scopul identificării tuturor participanților la comiterea infracțiunii, o parte din mijloace financiare au fost transmise sub controlul procurorilor PCCOCS și ofițerilor de investigații al INI. Ulterior, s-a stabilit că ele erau primite în municipiul Cahul de către o doamnă, complice la comiterea infracțiunii.

În urma reținerii și efectuării perchezițiilor corporale și a automobilului, asupra suspecților au fost depistate mijloacele financiare estorcate, precum și telefonul mobil utilizat la estorcarea acestora.

Bănuiții au fost reținuți pentru 72 ore. În caz că vinovăția acestora se va demonstra, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un
termen de până la 13 ani.

La moment, investigațiile pe caz continuă, pentru stabilirea și altor eventualele  victime ale acțiunilor ilicite ale bănuiților și a complicilor la comiterea infracțiunii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu