Cu topoare şi cuţite în lăcaşul sfânt. Poliţia israeliană a împuşcat doi palestinieni care au atacat evreii dintr-o sinagogă

Embed:

Atac sângeros în Oraşul Sfânt din Israel. Câţiva palestinieni, înarmaţi cu topoare şi cuţite, au dat buzna într-o sinagogă din Ierusalim şi au început să-i lovească la întâmplare pe credincioşi. Cel puţin patru israelieni au murit, iar cinci sunt în stare critică.

Teroare într-o comunitate evreiască ortodoxă din Ierusalimul de Vest. Credincioşii au fost atacaţi dis-de-dimineaţă în timpul rugăciunilor la o sinagogă. Supravieţuitorii povestesc îngroziţi cum criminalii s-au năpustit asupra lor şi au provocat un adevărat masacru în incinta lăcaşului sfânt.

"În timpul rugăciunilor, atacatorii au venit şi i-au ucis pe oameni cu topoarele şi cuţitele. Au comis un masacru îngrozitor".

"Am auzit sirenele ambulanţelor şi am venit până aici. Am auzit că un terorist a intrat în singagogă şi a început să înjunghie oamenii. Poliţia a venit în câteva secunde".

Poliţia i-a împuşcat mortal pe doi atacatori. Un al treilea posibil suspect a scăpat şi se află în libertate. Autorităţile israeliene i-au îndemnat pe localnici să nu iasă afară şi au calificat incidentul drept un atac terorist. Oficialii susţin că autorităţile palestiniene şi gruparea Hamas sunt responsabile pentru atentat.

În ultimele săptămâni, tensiunile s-au intensificat în Ierusalim, după ce un activist pentru drepturile evreilor a fost omorât de un palestinian, ucis ulterior de poliţie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu