"Cu Timoşenko a fost la fel". DEZVĂLUIREA lui Voronin despre incompetenţa lui Dodon

Embed:

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, crede că o comisie guvernamentală trebuie să clarifice de ce fostul ministru al Economiei Igor Dodon şi ex-premierul Zinaida Greceanîi au semnat în 2008 un acord cu furnizorul "Gazprom", care prevedea majorarea preţului la gaze.  

"Nu ştiu de ce s-a pus în discuţie un acord nou. Dupa ce s-a întors Greceanîi de la Moscova, ea a cerut să meargă şi Dodon, apoi am avut un nou acord în care era un preţ mult mai mare. Întreb: de ce? şi mi se spune că există o schemă după care peste doi ani preţul va fi redus, ceea ce eu nu am crezut", a afirmat conducătorul PCRM.

"După alegeri o comisie trebuie să se clarifice cu acest acord. Poate de aceea Dodon vrea atât de mult să devină deputat, ca să nu fie întrebat", a spus Vladimir Voronin, având în vedere imunitatea parlamentară.

"Cu Timoşenko a fost la fel", a spus liderul comunist la "Fabrika", făcând aluzie la faptul că politicianul ucrainean Iulia Timoşenko a stat la puşcărie pentru că a semnat un contract cu acelaşi "Gazprom", care de asemenea prevedea o majorarea a preţului la gaz pentru ucraineni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu