Cu tatuajele din tinereţe, la bătrâneţe. Cum arată marii amatori de "cerneală" în etate (FOTO)

Tatuajului, odată marcă de tânăr rebel, a ajuns în zilele noastre aproape o banalitate. Dacă pentru unii este o podoabă demnă de etalat, pentru alţii reprezintă un mod de a marca diverse momente din viaţă, iar cadoul este un tatuaj, scrie evz.ro.

Chiar dacă drumul la un salon este de cele mai multe ori scurt, iar durerea oricât de acută este una trecătoare, odată ce tatuajul a fost realizat, de un artist mai mult sau mai puţin priceput, viaţa sa este lungă. De multe ori, un tânăr ajuns la maturitate se ruşinează cu opera ce tronază pe pielea sa, iar ca să scoţi un tatuaj nu este tocmai floare la ureche. 

Dacă Johnny Depp îşi poate permite să spună cu mândrie, "trupul meu este jurnalul meu şi tatuajele îmi spun povestea", nu acelaşi lucru îl pot spune chiar toţi seniorii care s-au tatuat la vârste fragede. 

Potrivit Institutului de Cercetare Harris, în prezent, în Statele Unite, unul din cinci adulţi are cel puţin un tatuaj. Creşterea numărului purtătorilor de tatuaje este una spectaculoasă în ultimii ani, pentru comparaţi, în 2003 erau tatuaţi doar 16% din americani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu