Cu siguranță vei vrea să urmezi măcar unul dintre ele! 10 cele mai neobișnuite cursuri din lume

Oameni foarte inventivi au pus pe picioare cursuri fasciante și cu siguranță vei vrea să urmezi măcar unul dintre ele. Aşadar, dacă te-ai plictisit de toate cursurile convențioanele, poți alege unul dintre cele prezentate mai jos, potrivit feminis.ro.

1. Expert elf

La Alfaskolinn poți urma cursurile Școlii de Elfi din Islanda, ca să înveți totul despre cele 13 tipuri de elfi. Studenții de aici cunosc prsoane care au luat legătura cu adevărații elfi și știu cum arată, unde trăiesc și ce relații au cu oamenii.

2. Servicii funerare

Gupton-Jones College of Funeral Service este locul perfect unde pe lângă matematică și istorie poți învăța cursuri despre viață, principiile îmbălsămări și etica înmormântării, asta bineînțeles dacă vrei o carieră în domeniul mortuar.

3. Diploma de zombie

La Uiversitatea di Baltimore, în SUA anului 2010, a fost introdus un nou curs, pe nume  "Use of Zombies in Pop Culture". Cursu este ținut de Arnold T. Blumberg, profesor de comunicare și design. Acesta este considerat un curs amuzant, dar academic, util în analiza rolului creaturilor fără creier în industria divertismentului.

4. Abilități de circar

Contemporary Circus with Physical Theatre training este un curs oferit de Bath Spa University oamenior care vor să integreze abilitățile de circar cu performanțele artistice. Aici cursanții învață cum să devină artiști adevărați, cum să-și promoveze munca și să aibă grijă de propria imagine. 

5. Conducător de fermă

În California, la Deep Spring College, amenii învață cum să conducă o fermă, cum să mulgă o vacă și cum să aibă grijă de ei și de animale. Ideea principală este că munca fizică e la fel de importantă precum educația intelectuală. 

6. Cursuri de gladiator

Școala de Gladiatori se află la Roma și oferă cursuri de 2 ore unde poți învăța principiile de bază ale luptei cu sabia, așa cum sunt ele prezentate de textele antice. 

7. Vrăjitor de șerpi

În India, copiii din tribul Vadi, învață de mici cum să controleze un șarpe veninos. Ei încep la vârsta de doi ani, când li se prezintă pentru prima oară o cobră mortală și învățământul lor durează, de obicei, 10 ani. La vârsta de 12 ani deja știu totul despre fermecarea șerpilor cu flautul.

8. Meditația transcendentală

Școala Maharishi este localizată în Fairfield, Iowa, America, și este o școală independentă, care pe lângă orele obișnuite de clasă include în curiculum ei ore de tehnică a meditației transcendentale.

9. Vrăjitorie

În California se găsește ”The Grey School of Wizardy”, prima școală oficială, recunoscută, unde poți învăța toate secrtele magiei. Cursanții sunt împărțiți în 4 case și poți alege să înveți într-unul dintre cele 15 departamente, care includ realizarea de baghete și apărarea împotriva magiei negre.

10. Vânătoarea de soți

Prima școală de vânătare de soți a fost deschisă în anul 2010 în Japonia și acolo, o viitoare soție este învățată cum să-și impresioneze socrii, cum să servească mâncarea, cum să se îmbrace adecvat și multe alte abilități necesare vieții de cuplu.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu