Cu puţin timp înainte de nuntă, o viitoare mireasă a fost contactată de viitorul socru, care i-a făcut o OFERTĂ de nerefuzat. Imediat după aceea, tânăra s-a DESPĂRŢIT de logodnic: Sunt o nemernică? Bărbatul, devastat de incident

O femeie a povestit, pe secţiunea „Am I being unreasonable” de pe platofrma Reddit, cum s-a despărţit de logodnicul ei cu puţin timp înainte de nuntă, scrie gandul.info.

Utilizatoarea „Itookabribe23” a scris că, după logodnă, partenerul ei a început să devină posesiv şi să consume mult alcool. Din această cauză, tânăra s-a gândit să se despartă de el. Apoi s-a întâmplat ceva care a determinat-o să facă acest lucru: viitorii socri, care nu o plăceau, i-au oferit 10.000 de dolari pentru a renunţa la nuntă.

Femeia a acceptat. Fostul logodnic a fost devastat de incident, iar „Itookabribe23” i-a spus motivele pentru care a luat decizia - devenise posesiv, iar familia lui o tratase foarte urât -, dar nu i-a pomenit nimic despre banii primiţi de la părinţii lui, aşa cum le-a promis acestora.

Cei doi erau împreună din facultate şi au avut o relaţie de 5 ani înainte de logodnă.

Oarecum suprinzător, utilizatorii de Reddit au fost, majoritatea, de partea tinerei. „Nu ai pierdut dragostea vieţii tale, aveai de gând să te desparţi de el oricum. Nu strică faptul că ai şi profitat un pic”, a scris cineva.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu