CU PUCUL ÎN FAŢĂ: Hocheistul Matt Niskanen s-a accidentat în prima repriză

Embed:

Matt Niskanen a suferit o accidentare groaznică în timpul meciului cu Detroit Red Wings în liga profesionistă nord-americană de hochei. Jucătorul echipei Philadelphia Flyers a lovit cu pucul în faţă. Incidentul a avut loc în prima repriză. Sportivul a părăsit gheaţa plină de sânge, însă a revenit ulterior şi s-a remarcat cu o pasă decisivă. După joc, medicii i-au aplicat 15 copci.

Flyers s-au impus cu un scor categoric 6-1 şi cu această ocazie au înregistrat a trei victorie consecutivă. De partea cealaltă, Red Wings au pierdut a opta partidă la rând.

Într-o altă confruntare a serii, Saint Louis Blues, deţinătoarea Cupei Stanley, s-au impus în deplasare cu 3-1 în faţa celor de la Dallas Stars.

După prima repriză,oaspeţii conduceau cu 1-0 graţie golului înscris de Colton Parayko, însă finalul meciului a fost unul incendiar. Cele două grupări au marcat de 3 ori în ultimele 4 minute. 

Roope Hintz de la Dallas a egalat şi părea că va urma overtime-ul, dar nu a fost să fie! Peste doar 18 secunde Ryan O'Reilly i-a dus din nou pe Blues în avantaj, iar Ivan Barbaşev a închis tabela. Echipa din statul Missouri este liderul Conferinţei de Est, în timp ce Stars sunt pe locul 6.

loading...

Lasă un comentariu