Cu PISTOL-MITRALIERĂ în faţa jurnaliştilor. Şeful poliţiei de frontieră Rosian Vasiloi a venit cu poliţişti înarmaţi la o conferinţă de presă

Embed:

Şeful poliţiei de frontieră Rosian Vasiloi a venit astăzi la o conferinţă de presă cu mai mulţi poliţişti de frontieră, care erau înarmaţi. Vasiloi nu a precizat dacă este vorba despre norme de securitate, sau astfel a vrut să intimideze jurnaliştii. 

"În primul rând vă mulţumesc că aţi acceptat să fim astăzi în pista Aeroportului Internaţional Chişinău, nu ştiu dacă până acum aţi mai avut această ocazie.", a spus Vasiloi. Asta în situaţia în care pe pista de la aeroport, pe parcursul anilor, au fost organizate un şir de evenimente, la care au participat jurnaliştii, dar şi simplii cetăţeni. 

Şeful poliţiei de frontieră cu greu şi-a citit discursul de pe foaie. Acesta a fost întrerup de câteva ori de zgomotul produs  de avioanele, care decolau sau aterizau. Zgomotul a provocat probleme şi în timpul discuţiilor dintre Vasiloi şi jurnalişti, deoarece întrebările presei şi răspunsul oficialului abia de se auzeau. 

Lasă un comentariu