Cu lacrimi în ochi! Tenismena chineză Na Li se retrage din sport

Embed:

Tenismena din China, Na Li şi-a anunţat oficial retragerea din activitate cu ochii în lacrimi. Ea a plâns la conferinţa de presă şi a declarat că se retrage din cauza unei accidentări, care nu i-a permis în ultima perioadă să joace la cel mai înalt nivel.

În acest an, ea a ratat mai multe turnee din cauza unei accidentări la genunchi: "A fost foarte greu să iau această decizie, a fost mai dificil chiar decât să câştig un turneu de Mare Şlem. Cred că acum e momentul potrivit pentru a spune "La revedere" la toată lumea, deoarece corpul meu nu mai poate face faţă la competiţiile de cel mai înalt nivel."

La începutul acestui an, Na Li a câştigat turneul de Mare Şlem de la Australian Open, iar în 2011 a cucerit titlul la Roland Garros. Cea mai bună poziţie ocupată de chinezoaică în topul mondial a fost locul doi. Na Li a declarat că în timpul apropiat în China va apărea o nouă vedetă în tenis care va câştiga şi mai multe turnee de Mare Şlem.

De-a lungul carierei, Na Li a cucerit nouă trofee la simplu şi a câştigat peste 16 milioane de dolari doar din participarea la turnee.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu