Cu gândul la Ziua Îndrăgostiţilor. Agenţiile de turism pregătesc cele mai tentante oferte pentru această sărbătoare

Embed:

Tinerii sunt deja cu gândul la Ziua Îndrăgostiţilor. Agenţiile de turism se pregătesc ca la carte pentru această sărbătoare şi vin cu cele mai tentante oferte pentru cei care vor să-şi impresioneze fiinţele dragi. Iar pentru ca sărbătoarea să fie de neuitat, patronii le-au pregătit surprize.

Cele mai solicitate destinaţii sunt Paris, Viena, Lisabona, dar şi Verona. Potrivit datelor agenţiilor de turism, în acest an, cererea pentru pachetele turistice de Ziua Îndrăgostiţilor a crescut cu 12%. Astfel, o călătorie de trei zile în Viena porneşte de la 285 de euro. Oferta include transportul tur-retur, cazare cu mic dejun inclus şi biletul de intrare la balul Johann Strauss. O altă destinaţie solicitată de tineri este şi oraşul dragostei Paris.

Un sejur de trei zile costă 399 de euro pentru o persoană. Preţul include mic dejun, cazare şi biletul tur-retur. Iar dacă optaţi pentru Florenţa sau Siena, veţi achita de la 399 de euro pentru o persoană, iar oferta include cazare cu mic dejun şi cină romantică.

Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că au pregătit şi surprize pentru tineri.

" Pentru ziua îndrăgostiţilor fiecare ofertă include şi o surpriză. Bonus din partea noastră, spre exemplu pentru Paris oferim bonus o croazieră pe Siena. În Lisabona oferim o cină festivă de ziua îndrăgostiţilor cu băuturi incluse", a declarat reprezentanta unei agenţii de turism Carmina Da-Dorogoi.

Bărbaţii ştiu deja cum să-şi impresioneze iubitele.

"Aş vrea să plec undeva pe la odihnă.  Spre exemplu la Insulele Maldive", a spus un bărbat.

"Drept cadou îi voi oferi un buchet frumos de flori, un cadou şi cred că o ieşire în oraş. Poate chiar şi la un film", a adăugat un alt bărbat.

Şi femeile ştiu ce îşi doresc.

"Ceva frumos, un lănţişor de aur ca fiecare domnişoară", a mărturisit o domnişoară.

Datele agenţiilor de turism arată că cel mai des ofertele de Ziua Îndrăgostiţilor sunt solicitate de tinerii cu vârsta ciuprinsă între 20 şi 35 de ani.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu