Cu gândul la silueta ideală! Tot mai multe femei pășesc pragul sălilor de fitness

Embed:

Antidotul perfect împotriva asteniei de primăvară este inclusiv sportul. Sălile de fitness au fost luate cu asalt, în special, de femei care vor să scape de kilogramele în plus şi să-şi tonifice corpul. Mai ales că nu a mai rămas prea mult  până la vară când îşi vor etala trupul în costumul de baie. 

Marina Curdova a început să frecventeze sala de sport acum două săptămâni. Femeia doreşte să scape cât mai repede de kilogramele în plus, care s-au depus în timpul iernii.

"Vreau să-mi modelez corpul. Mă pregătesc pentru vară, să fiu frumoasă, tonifiată şi zveltă. Aş vrea să dau jos vreo 5-7 kilograme", a spus Marina. 

Şi Ala Leca vrea să aibă un corp de invidiat.

"Mi-am pus drept scop cam într-o lună să dau jos vreo trei-patru kilograme. Începem a dezbrăca hainele şi vrem să arătăm bine", a spus Ala. 

În viaţa acestor femei, sportul ocupă un loc important.

Pentru a slăbi sănătos, instructorii recomandă alternarea exerciţiilor cardio cu cele de forţă.

"Dacă venim la antrenamente două luni, de trei ori pe săptămână şi vom ţine regim alimentar şi ne vom antrena corect putem slăbi de la cinci, până la cinci până la 10 kilograme. Asta va fi scăderea greutăţii sănătoasă", a spus antrenorul de fitness, Alexei Pavliuc. 

Nutriţioniştii atenţionează că pierderea bruscă în greutate poate crea probleme grave de sănătate. Astfel, exerciţiile fizice intense nu sunt recomandate.

"Apare aşa numita steatoză hepatică: încărcarea cu grăsime a ficatului, fiindcă ficatul este laboratorul care cum sintetizează grăsimea pentru depozitare, fix aşa are nevoie s-o distrugă", a spus nutriționistul Angela Peltec. 

O oră de sport te ajută să arzi până la 700 de calorii. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu