Cu chelie, dar sexy. Cine sunt vedetele care au renunţat la păr

Embed:

Sexy şi inteligenţi. Aşa sunt consideraţi bărbaţii cu chelie. Unii din ei cuceresc cu mintea, alţii la pachet cu muşchii.

Woody Harrelson, Bruce Willis, Vin Diesel sunt doar câţiva dintre bărbaţii sexy de la Hollywood care au renunţat de bunăvoie sau nu... la păr. Suntem siguri că mulţi ar fi curioşi să afle cum arătau vedetele atunci când încă se mai bucurau de podoaba lor capilară.

Chiar şi unul dintre cei mai carismatici actori din filmele de acţiune, dar şi unul dintre cei mai sexy, Bruce Wilis, avea capul acoperit de păr negru şi des, înainte de a se căsători cu Demi Moore.

Moby, celebrul cântăreţ este uşor de recunoscut datorită cheliei sale. Însă nu a fost dintotdeauna chel.

Dacă ar fi să aruncăm o privire şi în curtea fraţilor noştri de peste Prut, şi acolo am putea găsi câteva exemple. Adrian Enache, considerat un sex simbol al anilor ’90, a luptat din greu pentru a-şi pastra podoaba capilară şi a apelat, într-un final, la implantul capilar. Iar Mihai Traistariu a trecut prin traume greu de povestit, până când a ajuns la implant.

Nici vedetele noastre nu au fost ocolite de acest mare pericol – calviţia. Nici Gheorghe Ţopa nu se mai poate mândri cu frumuseţea de păr pe care a avut-o cândva. Cât despre Mihai Budurin, cu numele de scena Martin, nu putem afirma că a avut vreodata păr.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu