Cu camionul militar şi un braţ de vreascuri, împotriva tarifelor

Embed:

A venit în faţa Primăriei cu un camion militar şi cu un braţ de vreascuri. Este vorba despre fostul ministru al Apărării, Valeriu Pleşca. Însoţit de un grup de tineri, el şi-a manifestat astfel nemulţumirea faţă de tarifele mari la serviciile comunale, stabilite de autorităţile municipale.

"Acum au pornit în lanţ scumpirile la transport, produse petroliere, alimentare. Toate aceastea necesită majorarea compensaţiilor. Rezultatul din Primărie nu se vede, nu se aude", a declarat acesta. Fiind întrebat de jurnalişti, Pleşca nu a exclus că ar putea candida la alegerile locale din acest an.

Pentru că a parcat camionul în faţa Primăriei, Pleşca a fost amendat cu 100 de lei.

Funcţionarii de la Primărie au calificat acţiunea lui Pleşca drept un început de campanie electorală pentru alegerile locale.

"Este o inspiraţie foarte proastă de a începe o campanie electorală cu un subiect care este rezolvat în cadrul Primăriei municipiului Chişinău", a comentat Lilian Carp, şeful cabinetului primarului general.

Amintim că Valeriu Pleşca a fost şi unul dintre candidaţii independenţi la alegerile parlamentare anticipate din anul trecut.

loading...

Lasă un comentariu