"Cu bicicleta, de Mărţişor" Zeci de cicliști au împărțit mărţişoare şi zâmbete femeilor din Capitală

S-au plimbat cu bicicleta şi au împărţit mărţişoare şi zâmbete femeilor din Capitală. Este vorba despre zeci de ciclişti, care au participat la cursa "Cu bicicleta, de Mărţişor" dedicată reprezentantelor sexului frumos. 

Echipaţi cu mărţişoare, bicicliştii s-au adunat în faţa Liceului "Gheorghe Asachi" din Capitală. De acolo au pornit spre traseul pe care au ales să îl parcurgă, care este unul deosebit. Acesta are o lungime de 28 de kilometri şi este în forma cifrei 8. Tinerii au spus că, prin intermediul acestui eveniment, vor să aducă căldură şi armonie în sufletele femeilor.

Mariana Sava a decis să se plimbe cu bicicleta chiar de ziua ei de naştere:

"Cu bicicleta de ziua mea, de ce nu? E ceva original, neobişnuit. Noi ne-am obişnuit cu mese copioase, cu mâncăruri, dar în familia noastră am hotărât să schimbăm un pic tradiţia aceasta."

După ce au parcurs o bună parte din traseu, cicliştii au dăruit mărţişoare tuturor femeilor pe care le-au întâlnit.

Gestul bicicliştilor a fost apreciat de doamne.

Organizatorul Vasile Fotescu susţine că acest eveniment a devenit deja o tradiţie.

"Al patrulea an consecutiv, uniunea cicliştilor amatori organizează ceva inedit de ziua mamelor, ziua femeii. Facem un omagiu doamnelor, domnişoarelor, soţiilor, bunicilor noastre care chiar merită în fiecare zi să fie sărbătorite", a spus Vasile Fotescu. 

La cursa "Cu bicicleta, de Mărţişor" au participat 35 de biciclişti.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu