CU ADEVĂRAT ÎNFIORĂTOR! O FETIŢĂ DE 11 ANI din SUA punea în dulciuri ACE şi le împărţea altor copii de Halloween

O fetiţă de 11 ani este acuzată de poliţia americană că aceasta ar fi pus în dulciurile oferite altor copii de Halloween, în statul american North Carolina.

Anunţul a fost făcut de către postul de televiziune Fox8, cu referire la un press-release al sheriff-ului din Rowen, Iowa, SUA.

PUBLIKA.TV aminteşte că una dintre distracţiile principale în ziua de Halloween este jocul "Trick or Treat", în care unii copii mascaţi în monştri "ameninţă" vecinii, iar aceştia "îşi răscumpără vieţile" cu bani sau dulciuri.

Potrivit direcţiei sheriff-ului, poliţia a fost informată despre un băieţel de 12 ani care suferise mai multe leziuni după ce mâncase o bomboană primită de la vecini, provocate de MAI MULTE ACE pentru MAŞINA DE CUSUT. În geanta acestuia a mai fost găsită o bomboană care avea aceeaşi componenţă terifiantă.

 

În aceeaşi zi a mai fost declarat un caz în apropiere. În urma investigaţiilor, o fetiţă de 11 ani a căzut în atenţia poliţiei. Aceasta era venită la rudele sale, de sărbători. Potrivit datelor presei locale, scopul cu care fetiţa înfingea acele în dulciuri, este acela "de a provoca durere".

Fetiţa este acuzată pentru răspândirea alimentelor care conţin obiecte necomestibile. Cazul urmează a fi transmis în instanţa de judecată în cauzele cu minori, iar suspectata va trece comisia medicală şi psihiatrică.

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu