CSCA-Rapid Ghidighici va juca în etapa a şaptea a Diviziei Naţionale cu FC Tiraspol

Embed:

CSCA-Rapid Ghidighici este cu moralul ridicat înainte de partida cu FC Tiraspol din etapa a şaptea a Diviziei Naţionale. După ce a avut un start dezastruos în această ediţie de campionat, jucătorii formaţiei CSCA-Rapid Ghidighici au din nou motive pentru a spera la rezultate satisfăcătoare.

După revenirea la echipă a lui Franţuz şi Manaliu, dar şi aducerea tehnicianului român Dănuţ Oprea, jucătorii formaţiei CSCA-Rapid au uitat de debutul dezastruos din campionat şi vorbesc din nou de obiective măreţe înainte de partida cu FC Tiraspol din etapa a şaptea a Diviziei Naţionale.

"Tiraspol este o echipă bună, dacă îi dai voie să joace, o face foarte bine. Echipa mea este pregătită, are un tonus bun, un moral ridicat mai ales după ultimele partide din campionat", a menţionat Dănuţ Oprea, antrenor-consultant CSCA-Rapid.

"Am fost în reconstrucţie, echipă nouă, jucători tineri, iar acum ţinând cont că s-au întors mulţi jucători sperăm să luăm cele trei puncte, care sunt foarte importante pentru noi. Ne-am bucura să fim cât mai sus, obiectivul nostru este să fim în primii cinci", a declarat Marius Călin, mijlocaş CSCA-Rapid.

În afară de meciul CSCA-Rapid - FC Tiraspol, în etapa a şaptea a Diviziei Naţionale mai sunt programate alte cinci partide. La Orhei, câştigătoarea medaliilor de bronz din sezonul trecut, Milsami-Ursidos se va duela cu Iskra. Zimbru va face deplasarea la Călărăşeuca, unde va juca cu Nistru.

La complexul sportiv UTM, Academia va primi vizita formaţiei Sfântul Gheorghe Suruceni. La ora 18.00 Sheriff va juca pe teren propriu cu FC Costuleni, iar Dacia va întâlni pe stadionul Zimbru, Olimpia Bălţi în ultimul meci al etapei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu