Cruzime rară: O mamă ÎŞI TORTURA bebeluşul cu INJECŢII cu înălbitor şi săpun

O mamă din Turcia a recunoscut că timp de aproape 19 luni și-a înjectat constant fetița cu înălbitor și săpun pentru a o tortura. Singura explicație a femeii pentru faptele ei a fost faptul că nu își iubea copilul, scrie Mirror.

Femeia, identificată ca Elif K., și-a recunoscut fapta și a spus că pe lângă injecțiile pe care i le dădea în buric și urechi, și-a și tăiat copilul cu briciul.

În fața judecătorului, mama a spus că „Nu-mi puteam iubi fiica, nu m-am putut atașa deloc de ea, așa că decis să o torturez. De când avea vârsta de o lună, i-am injectat înălbitor și săpun lichid în urechi, nas și buric, până când a început să sângereze. Atunci am dus-o la spital pentru tratament, iar când au externat-o am continuat să o torturez.

Când a fost la spital, i-am injectat sapun lichid din spital în vene”, a fost confesiunea femeii. Copilul a mai ajuns de două ori în spital cu probleme de sănătate, iar a treia oară medicii nu au mai acceptat să o externeze și nu i-au permis mamei să se apropie de ea.

În timp ce suspiciunile legate de ea crescuseră, mama fetei s-a prezentat singură la spital și s-a predat, mărturisind totul.

Copilul trăiește acum cu tatăl său și starea sa de sănătate a început să se îmbunătățească, potrivit sursei citate. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu