CRUZIME FĂRĂ MARGINI! Un tânăr bătut măr, găsit într-o baltă de sânge pe marginea drumului din Căuşeni

Embed:
Cruzime fără margine. Un tânăr de 21 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge pe marginea drumului, la câţiva kilometri de satul Rădeni din raionul Călăraşi. Era îmbrăcat doar în lenjerie de corp şi a zăcut o noapte în ploaie. Victima a fost observată de nişte copii, care l-au alertat pe un localnic.

"Sta cu capul la deal aici, picioarele acolo iaca se cunoaşte văgăuna. Era îngheţat os. Eu am văzut că picioarele erau vinete era în ciorapi, chiloţi numai şi maiou galben cu mâneca scurtă. Partea asta era vânătă, bătut, capul spart, îngheţat", a spus Tudor Roşca, locuitor al satului Rădeni, raionul Călăraşi.

Bărbatul l-a învelit pe tânăr cu nişte haine şi a oprit o maşină care l-a transportat la spital. Între timp, victima a început să dea semne de viaţă. Medicii din Ungheni au stabilit că a avut o lovitură puternică la cap şi i-au fost rupte câteva coaste, care au afectat şi organele interne.

"Cu un traumatism cranio-cerebral, traumă toraco-abdominală cu lezarea organelor interne. La moment starea este gravă", a spus Andrei Alexeev, directorului Spitalului Raional Ungheni.

Când a fost internat, tânărul era conştient şi a reuşit să-şi spună numele, vârsta, că este din Ungheni, dar nu ţinea minte ce i s-a întâmplat. Medicii spun că are amnezie post-traumatică. Tudor Roşca, bărbatul care l-a salvat, spune că atunci când a ajuns la moara din satul Cornova a auzit de la săteni că tânărul a stat în ploaie o noapte întreagă.

"Acolo vorbeau că pe la ora două au trecut prin Cornova cineva noaptea. Şi l-au văzut cu pielea tot prin zona acesta şi s-au temut la ora două de noapte. Ştiţi cum îi lumea de la sat. Eu când l-am găsit aici dimineaţă era ora nouă şi jumătate. Noaptea aceea a plouat", a spus Tudor Roşca.

Poliţia a anunţat rudele tânărului şi încearcă să dea de urmele agresorilor.

"A parvenit un apel de la Spitalul Raional Ungheni precum că la ei a fost internat un bărbat în vârstă de 21 de ani din municipiul Ungheni cu diverse traumatisme. Actualmente de către poliţie se întreprind toate măsurile pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul dat", a spus Lilia Covaliov, ofiţer de presă IP Ungheni.

În acest caz a fost pornit un dosar penal.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu