CRUZIME FĂRĂ MARGINI! O mamă şi-a ținut copiii închiși într-o cameră și i-a înfometat până unul dintre ei a murit

O mamă a dat dovadă de o cruzime fără margini, înfometându-și toți cei trei copii adoptați până când fata în vârsta de 16 ani a murit pe podeaua din baie.

Nicole Finn, în vârstă 43 de ani, din SUA, și-a închis copiii într-o baie mizeră și a refuzat să le dea de mâncare în ciuda rugăminților lor disperate, potrivit libertatea.ro. Într-un final, fata de 16 ani, Natalie, a început să fie atât de slăbită că nu se mai putea ține pe picioare. Fratele micuței a povestit că mama îi spunea fiicei sale „Până când nu te ridici nu îți dau de mâncare”. Natalie a murit în urma unui stop cardiac provocat de înfometare.

Nicole Finn a așteptat 15 minute până să sune la numărul de urgență și, când poliția și paramedicii au ajuns la casa familiei din SUA, Iowa, au găsit-o pe fată moartă, pe podeaua din baie, purtând un pempers pentru adulți.

Fata cântărea mai puțin de 38 de kilograme și la examinarea post-mortem s-a descoperit că nu ma avea niciun pic de grăsime rămasă în corpul ei. Și frații ei erau, de asemenea, malnutriți.

Copiii nu aveau voie să părăsească baia, fiind obligați să bea apă din toaletă. Poliția a spus că locuința mirosea a deșeuri umane și animale, iar dormitorul era acoperit de urină.

Nicole a fost arestată și judecată. Ea va rămâne la închisoare pentru tot restul vieții sale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu