CRUZIME FĂRĂ LIMITE! Victimile unor tâlhari erau LEGATE şi ARSE CU FIERUL DE CĂLCAT (VIDEO)

Cinci indivizi, membrii unei grupări criminale, au ajuns după gratii, fiind bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de o cruzime deosebită. Mai exact, este vorba de cel puţin patru tâlhării săvârşite pe teritoriul ţării.

Bandiţii acţionau violent şi nemilos. Victimele grupării erau legate şi bătute, iar dacă nu doreau să cedeze erau arse cu fierul de călcat.

Seria atacturilor criminale a început la sfârşitul lunii iulie, în oraşul Sângera din municipiul Chişinău. În jurul orei două noaptea, doi infractori au pătruns în locuinţa unui bărbat de 67 de ani.

Somnul victimei a fost întrerupt de sunetul benzii adezive – indivizii îi legau picioarele. Când au observat că omul s-a trezit, n-au stat mult pe gânduri: i-au legat repede mâinile şi i-au lipit gura cu scotch.

Au tăiat firul telefonului fix, iar mobilul l-au aruncat într-un vas cu apă. Ca să fie mai convingători, tâlharii aveau pregătit şi un pistol cu electroşoc. Ceea ce a urmat nu este greu de închipuit. Deşi victima le-a spus unde ţinea banii,10 mii de lei, se pare că celor doi nu le-a fost destul.

A început un adevărat coşmar.

Află continuarea pe Unitatea de gardă de pe Canal 3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu