Cruzime fără limite: Doi copii obligaţi de tatăl lor să stea pe o sobă încinsă, pentru că au rupt câteva ţigări

Embed:

Cruzimea unor părinţi se pare că nu are limite. Pentru că au rupt câteva ţigări, doi copii de cinci şi, respectiv, şapte ani au fost obligaţi de tatăl lor să stea pe o sobă încinsă. Deşi aveau arsuri grave, micuţii din satul Horeşti, Ialoveni, au ajuns la spital abia după zece zile de la incident.

Medicii şi oamenii legii au aflat despre ceea ce s-a întâmplat doar după 10 zile. În tot acest timp, mama copiilor, care nu vroia să spele rufele murdare în public, dar şi de teama soţului-tiran, trata rănile copiilor cu apă rece şi antiseptice.

Atunci când s-a aflat despre acest lucru, copiii au fost spitalizaţi. Băieţii au petrecut la spital trei săptămâni. Cel mai mic a suportat şi o intervenţie de transplant de piele. În prezent, viaţa copiilor nu este în pericol, iar tatăl lor este arestat.

Mama copiilor spune că incidentul s-a produs într-o seară, când soţul său era beat criţă. Mai întâi, el şi-a luat copiii la pumni.

Vecinii au rămas şocaţi de cele întâmplate, dar spun că, în această familie, copiii erau bătuţi des.

"Copii sunt mici. Nu trebuie să sufere în aşa mod. Îi lăsau singuri, fără mâncare, fără nimic şi se duceau. De câte ori veneau vara şi stăteau la poartă pentru o bucăţică de pâine", a povestit una dintre vecine.

"Toată noaptea beau. Oameni într-aiurea. Vreo doi ani în urmă au lepădat copiii singuri, au dat foc la casă", a relatat un vecin.

"Bărbatul a fost reţinut mai întâi pentru 72 de ore, după care judecătorii au emis un mandat de arest pentru 20 de zile şi este cercetat pentru violenţă în familie", a comunicat Eugen Onică, consultantul ministrului de Interne.

Potrivit mamei copiilor, acum cei doi fii ai săi se simt bine. Ei se află într-un centru de plasament, unde sunt în siguranţă. Dacă vinovăţia tatălui va fi dovedită, el riscă până la cinci ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu