CROAŢIA A RETROGRADAT. Vicecampioana mondială a pierdut meciul cu Anglia, scor 1-2

Embed:
Vicecampioana mondială, echipa naţională a Croaţiei a retrogradat în eşalonul secund al Ligii Naţiunilor. Croaţii au pierdut meciul cu Anglia, scor 1-2 în ultima etapă a grupei a patra a Ligii A.

Obligată să câştige pentru a nu retrograda, finalista Cupei Mondiale din Rusia a condus cu 1-0 la Londra, însă Anglia a revenit spectaculos pe final şi s-a impus cu 2-1, rezultat care îi permite să joace pentru câştigarea ediţiei inaugurale a competiţiei.

Andrej Kramaric a deschis scorul pe Wembley, în startul reprizei a doua, după ce s-a distrat cu fundaşii echipei lui Gareth Southgate. Gazdele au revenit şi au egalat prin Jesse Lingard, apoi au marcat golul victoriei prin Harry Kane.

Astfel, Croaţia a terminat pe locul 3 în Grupa 4 din Liga A şi s-a alăturat Germaniei, Islandei şi Poloniei pe lista echipelor retrogradate în eşalonul al doilea din Liga Naţiunilor.

Belgia, medaliată cu bronz la ultimul Mondial, a ratat in extremis câştigarea grupei a doua a Ligii A. "Diavolii roşii" au condus cu 2-0 în meciul Elveţia, însă au pierdut la final cu scorul de 2-5.

Belgia nu mai primise cinci goluri de nouă ani, din septembrie 2009, când pierdea în faţa Spaniei, cu scorul de 0-5.

După rezultatul din ultima etapă, Elveţia şi Belgia au acumulat câte nouă puncte, însă echipa din "Ţara Cantoanelor" s-a clasat pe primul loc în grupă graţie rezultatelor mai bune în meciurile directe.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu