Criză de apartamente de lux date în chirie în Capitală AFLĂ PREŢURILE

Embed:

În Capitală se atestă o criză de apartamente de lux care pot fi închiriate în regim hotelier. Reprezentanţii agenţiilor imobiliare spun că, în luna august, majoritatea apartamentelor de lux din Chişinău sunt ocupate. Asta pentru că, în această perioadă, mulţi europeni aflaţi în vacanţă vin să ne viziteze ţara.

Apartamentul din imagini, cu trei odăi, este amplasat în centrul Chişinăului şi este dotat cu toate cele necesare: un televizor plasmă, aer condiţionat, internet, aragaz şi altele. Locuinţa poate fi închiriată la un preţ de 75 de euro pentru o zi.

Experţii spun că astfel de apartamente pot fi găsite cu greu, în luna august, în Capitală. În această perioadă, cererea pentru aceste locuinţe depăşeşte oferta.

"Clienţii sunt diverşi, greci, germani, ruşi, din România, Franţa, ItaliA. De exemplu, în august, agenţiile imobiliare au foarte mulţi clienţi, oameni care vin să viziteze Republica Moldova", menţionează Olga Gojin, director agenţie imobiliară.

Străinii preferă să închirieze apartamente de lux şi mai puţin, camere în hotele.

"În primul rând este vorba de preţ. Deci, un apartament de nivel înalt pe termen scurt poate fi închiriat, de exemplu, la 85 de euro pe zi. Acelaşi nivel la hotel ar costa peste 200 de euro. În afară de aceasta, locatarul poate beneficia de o bucătărie înzestrată, are şi hol, are şi un living mare", explică Marcela Bejenaru, director agenţie imobiliară.

Potrivit agenţiilor imobiliare, un apartament de lux cu o cameră în centrul Capitalei poate fi închiriat la un preţ de aproximativ 30-45 de euro pentru o zi. Pentru un apartament cu două camere, clienţii vor plăti între 50 şi 65 de euro pe zi, iar pentru unul cu trei camere - între 75 şi 120 de euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu