Criză artificială a Insulinei? Veaceslav Balacci vorbește despre schema socialistului Odnostalko

Criză artificială a Insulinei a stârnit un val de critici pe rețelele de socializare. Cu o replică a venit și Veaceslav Balacci pe pagina sa de Facebook. 

Jurnalistul a evidențiat legătura dintre întâlnirea din luna iunie a deputatului socialist Vladimir Odnostalko cu afaceristul Iurie Chirtoacă, specializat în comercializarea medicamentelor. 

Balacci vede o legătura dubioasă între întâlnirea acestora și victimizarea lui Odnostalko, care a scris anterior pe pagina sa de Facebook că primește scrisori din partea bolnavilor de diabet.

La doar câteva zile de la întâlnirea din luna iunie în unul din restaurantele din Chișinău (prima imagine) a deputatului socialist Vladimir Odnostalko cu afaceristul Iurie Chirtoacă, specializat în comercializarea medicamentelor prin Moldova și care e jucător activ la licitațiile de achiziție a preparatelor pentru bolnavii de diabet, se întâmplă o Minune: Deputatul socialist cică începe să fie bombardat cu scrisori din partea bolnavilor de diabet

"Deci, dacă tot v-am promis recent, haideți să intrăm nejno în subiect! 
La doar câteva zile de la întâlnirea din luna iunie în unul din restaurantele din Chișinău (prima imagine) a deputatului socialist Vladimir Odnostalko cu afaceristul Iurie Chirtoacă, specializat în comercializarea medicamentelor prin Moldova și care e jucător activ la licitațiile de achiziție a preparatelor pentru bolnavii de diabet, se întâmplă o Minune: Deputatul socialist cică începe să fie bombardat cu scrisori din partea bolnavilor de diabet (a doua imagine)! Sovpadenie curată!
Alo, PA și CNA, tot normal la voi? Cancelaria Cerească, tot normal acolo Sus? :) Mai pe scurt, STAY TUNED", a scris Veaceslav Balacci pe pagina sa Facebook.

CITEȘTE ȘI: Agenția Medicamentului refuză să explice de ce a scos, după care a inclus strim-ul în registru

Vladimir Odnostalko nu a comentat deocamdată informaţiile. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu