CRITICI ÎN ADRESA GUVERNULUI. Usatîi compară guvernarea cu o gloată dezorganizată

În primele o sută de zile de mandat, Guvernul Sandu nu a făcut nimic pentru a îmbunătăţi viaţa cetăţenilor. Este părerea politicienilor din opoziţie.

Liderul formaţiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, a declarat pe o reţea de socializare că noua guvernare este doar o gloată dezorganizată, icompetentă, care şi-a dat seama că în fruntea ţării nu este atât de uşor ca în opoziţie. El mai menţionează că această gloată este împărţită în două sau în trei.

Usatîi spune că, până acum, guvernarea a acţionat numai ca să genereze subiecte pentru presă, iar cabinetul de miniştri nu ştie să asculte problemele oamenilor.

Şi preşedintele Partidului Politic "Şor" a făcut o trecere în revistă a ceea ce a făcut până acum guvernarea. Pentru că este plecat în Israel şi a rămas fără imunitate de deputat, Şor a făcut un clip video.

La început, acesta se laudă cu ceea ce a făcut el în calitate de primar al municipiului Orhei, după care critică acţiunile Guvernării.

"Ce a făcut, timp de o 100 de zile, noua conducere? Nimic. A, nu, scuzaţi, totuşi ceva a făcut. A majorat tariful la energia electrică, ceea ce va duce la ridicarea preţurilor. A mers prin toată lumea cu mâna întinsă, înjosind ultimele rămăşiţe de demnitate rămase în ţara noastră", a spus ILAN ŞOR, preşedintele Partidului Politic "Şor".

Guvernul Sandu a fost învestit la începutul lunii iunie. Asta s-a întâmplat peste trei luni de la alegerile parlamentare din 24 februarie. Cabinetul de miniştri a fost format după ce blocul "Acum" şi PSRM au făcut coaliţie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu