Critici dure după ce Năstase a instalat un crucifix la MAI: Eveniment cu o doză de ipocrizie foarte mare

După ce ieri Andrei Năstase a instalat un crucifix pe peretele din holul Ministerului de Interne, pe rețelele de socializare au apărut un val de critici din partea internauților.

"Andrei Năstase, alături de doi pochi, au instalat o cruce pe scările Ministerului Afacerilor Interne.
Asta-i Reforma în Poliție pe care o anunța mai dăunăzi la o întâlnire cu mulgătoarele de ruble de la anticorupție.md. Moldova, ești pe calea cea dreaptă!", a scris Eugen Luchianiuc.

Unii internauţi au făcut haz pe seama iniţiativei ministrului de Interne. 

"Lumea din sat vorbește că dacă pute în oraș trebuie de instalat un crucifix lângă stația de epurare", a scris Balacci Veaceslav.

"Eu aș echipa toate mașinile de patrulare cu iconițe și agheazmă. Girofarurile să fie scoase, ca să nu sperie enoriașii și în locul lor să se instaleze niște candele mai mari în formă de cruce sau lumânări de cele groase, de 50 de lei. În loc de "Weeee Weee, Trrrr, Nino Nino" - sirenele mașinilor să tragă un "Doamne Miluiește" de 200 de decibeli când se apropie de căruța sufletul păcătos. În loc de permis de condurece, inspectorii INP, îmbrăcați în sutană reflectorizantă, vor cere pomelnicul cu 200 de lei în el", a scris Anatol Untura.

"Andrei Năstase a declarat jurnaliștilor că a fost azi la biserică. Întrebat la care biserică anume, el a răspuns că este o chestie intimă a lui.
Dacă e o chestie intimă, atunci cu ce ocazie își etalează intimitatea pe holul Ministerului Afacerilor Interne"
, a scris Ion Andronache.

CITEȘTE ȘI: Năstase vrea să lupte împotriva criminalităţii prin rugăciuni. Acesta a instalat la Ministerul de Interne un crucifix

Totodată, unii moldoveni, mai creativi, au făcut şi o fotografie în photoshop, în care Andrei Năstase apare în straie de preot. 

PUBLIKA.MD amintește că, duminică, în holul Ministerului de Afaceri Interne a fost sfințit un crucifix în prezența mai multor oficiali. La eveniment au participat și Mitropolitul Chișinăului și a întregii Moldove, Vladimir și Mitropolitul Basarabiei, Părinte Petru.

Lasă un comentariu