Criticat de presă, susţinut de selecţioner. Joe Hart va rămâne primul portar al naţionalei Angliei

Embed:

Joe Hart va rămâne primul portar al naţionalei Angliei. Chiar dacă a fost criticat de presa britanică după prestaţia slabă din partida Manchester City - Bayern Munchen din Liga Campionilor, selecţionerul Angliei a declarat că va miza în continuare pe goalkeeper-ul "cetăţenilor".

Portarul lui Manchester City şi al naţionalei Angliei a greşit la primul şi ultimul gol al lui Bayern Munchen în meciul din grupele Ligii Campionilor.

Presa engleză l-a criticat dur după partida cu bavarezii, încheiată cu scorul de 3-1. Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson mai crede în Joe Hart şi îl va titulariza în următoarele meciuri din prelimianriile Mondialului din 2014.

Joe Hart a fost transferat la Manchester City în 2006 de la gruparea Shrewsbury Town. Până în 2010 a fost împrumutat la diferite echipe engleze, după care a revenit la City şi a făcut senzaţie. Din 2008 este convocat la naţionala Angliei. Hart a jucat în ambele partide cu Moldova din preliminariile Mondialului brazilian şi nu încasat nici un gol.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu