Cristofor Aldea-Teodorovici, copleșit de regrete: Un nod în gât și păreri de rău. Mă leagă multe de nea Ştefan Petrache

Embed:

Ion şi Doina Aldea-Teodorovici au avut o colaborare frumoasă cu maestrul Ştefan Petrache, iar prietenia dintre cele două familii a fost una strânsă. Despre asta a scris Cristofor Aldea-Teodorovici, fiul celor doi regretați artiști, într-un mesaj pe Facebook.

Totodată, el a postat piesa "Grădina lumii" care a fost semnată de tatăl său, Ion Aldea-Teodorovici şi Ştefan Petrache şi a fost cântată de toţi trei artişti plecaţi în lumea celor drepţi.

Cristofor Aldea-Teodorovici şi-a exprimat regretul că, în toţi aceşti ani, nu s-a întâlnit mai des cu Ştefan Petrache, fiind alături de maestru doar cu gândul și inima.

"Mă leagă multe de nea Ştefan Petrache, cel care a fost un prieten bun de familie, unul din textierii și co-autorii la câteva din piesele tatălui și nu în ultimă instanță un nemaipomenit interpret, vocalist, muzician, intelectual și un simbol demn de urmat, care mă inspiră și ajută în cariera muzicală. Un nod în gât, păreri de rău și inspirație nemărginită când mă gândesc la acest mare talent al pământului nostru", a mai scris Cristofor Aldea-Teodorovici.

loading...

Lasă un comentariu