Cristina Ţopescu a fost încinerată. Ştefan Bănică Jr., la căpătâiul fostei jurnaliste

Trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost dus la Crematoriul din Vitan Bârzești, iar în jurul orei 13.00, a fost incinerat. Familia și prietenii apropiați au participat sfâșiați de durere, la incinerare, scrie Libertatea.ro.

Printre cei prezenți s-au aflat Ștefan Bănică Jr și Andreea Berecleanu, care a fost prezentă și la priveghi, cu o zi înainte. Ștefan Bănică cel care i-a fost iubit în urmă cu mulți ani și cu care Cristina Țopescu avea o relație specială, nu a lipsit de la momentul dureros. De asemenea, mama și fratele vitreg al jurnalistei au sosit la Crematoriul din Vitan Bârzești astăzi, în jurul orei 12.

Cauza morții Cristinei Țopescu

Medicii legiști de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Ilfov au efectuat miercuri necropsia inimii Cristinei Țopescu. Vedeta de televiziune avea inima mai grasă decât normal, fapt care ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct, sunt de părere specialiștii.

"Au fost recoltate probe de laborator pentru examenul microscopic, care, sperăm, să ne dea mai multe răspunsuri în ceea ce privește cauza morții ei, despre care credem că a fost un infarct", au explicat surse medicale. 

 

 

loading...

Lasă un comentariu