Cristina Ţărnă a fost numită director adjunct al CNA

Centrul Naţional Anticorupţie are, de astăzi, un nou director adjunct. Cristina Ţărnă, soţia interpretului Nicu Ţărnă, a fost numită în această funcţie în cadrul şedinţei de azi a Guvernului.

Solicitarea cu privire la numirea în funcţia de director adjunct al CNA a venit din partea şefului Centrului Naţional Anticorupţie, Viorel Chetraru.

"Cristina Ţărnă este magistru în drept, un cunoscut expert în domeniul anticorupţie, a fost implicată în mai multe activităţi anticorupţie, este unul dintre autorii Strategiei Naţionale Anticorupţie. Întruneşte toate condiţiile impuse de lege pentru ocuparea acestei funcţii, dispune de calităţi manageriale", a punctat Chetraru.

Cristina Ţărnă a fost felicitată de premierul Iurie Leancă. "Avem nevoie de o luptă mai sistemică în domeniul anticorupție. Expertiza pe care ați acumulat-o va fi utilă atât instituției, cât și societății în întregime. Vă doresc să vă păstrați elanul și entuziasmul de care ați dat dovadă în munca depusă în calitate de reprezentant al societății civile și în postura de funcționar public", a declarat Leancă.

Publika.md aminteşte că anul trecut, Cristina Cojocaru (Ţărnă) a fost desemnată drept membru al Comisiei Naţionale de Integritate din partea societăţii civile. Ea, însă, a demisonat, după ce Anatolie Donciu a fost ales şef al instituţiei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu