Cristiano Ronaldo, plin de sânge. S-a accidentat în timpul unui meci de fotbal

Real Madrid a învins la o diferență impresionantă pe propriul teren pe Deportivo La Coruna, echipa unde Florin Andone a fost titular, scor 7-1. Dar momentul meciului a fost accidentarea horror a lui Cristiano Ronaldo. 

Cristiano Ronaldo s-a accidentat cu 5 minute înainte de finalul meciului, când a marcat a doua oară. Portughezul a lovit cu capul din 10 metri, dar a primit un picior în cap de la fundașul Schar și a căzut la pământ plin de sânge. S-a ridicat, fără să pară prea afectat de accidentare, deși avea fața acoperită cu sânge, și a cerut un telefon de la cineva din staff pentru a vedea cum arată tăietura, scrie gsp,ro.

Echipa lui Zidane a avut emoții în minutul 23 când s-a văzut condusă cu 1-0 prin golul lui Adrian. Real Madrid a avut o răbufnire de orgoliu și a egalat prin Nacho, în minutul 32. Gareth Bale, 10 minute mai târziu, a înscris și el, iar după pauză a realizat dubla.

La rampă a ieșit și Modrici, în minutul 68, apoi Cristiano Ronaldo a bifat și el o dublă ('78, '84). Scorul final a stabilit de Nacho, cu două minute înainte de final. Florin Andone putea înscrie și el în minutul 70 la o dublă ocazie, însă în primă fază a trimis peste poartă din 6 metri, iar la reluare a trimis pe lângă portar, dar un adversar a respins din apropierea porții. Vezi VIDEO cu golurile!

Real Madrid a acumulat 35 de puncte și ocupă locul 4, însă are un meci mai puțin și e la distanță mare în spatele liderului Barcelona, care are 51 de puncte. Deportivo e în zona retrogradării, pe locul 18, cu 16 puncte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu