Cristiano Ronaldo, Kaka şi Benzema pot fi cumpăraţi cu 3 miliarde de euro

Embed:

Se pare că sunt făcuţi din diamante! Presa spaniolă a făcut publice nişte cifre-record pentru cei care ar dori să achiziţioneze fotbalişti precum Cristiano Ronaldo, Kaka sau Benzema. Oricine îi poate cumpăra pe cei trei cu 3 miliarde de euro! Vedetele echipei lui Joze Mourinho au cele mai mari clauze din istoria fotbalului, dar şi din cea a sportului, notează cotidianul spaniol de specialitate, Marca.

Kaka, Cristiano Ronaldo şi Benzema pot pleca oricând de la clubul la care joacă: fiecare din cele 3 vedete aduse în 2009 la Real are fixată în contract o clauză de reziliere de un miliard de euro - cele mai mari clauze din istoria fotbalului, dar şi din cea a sportului.

Barcelona rămâne în urmă în acest sens. Acum 2 zile clubul catalan i-a fixat lui Serhio Busquets, care şi-a prelungit contractul până în 2015, o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro. Messi are cea mai mare clauză de la Barca - poate pleca pentru 250 de milioane de euro. Iniesta, David Villa şi Pique au şi ei, fiecare, clauze de 200 de milioane de euro.

Puyol e cel mai ieftin om al Barcelonei, poate pleca la orice echipă pentru doar 10 milioane de euro. La galactici, în această postură se află fundaşul portughez Ricardu Carvalho cu o clauza de doar 30 de milioane.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu