Cristiano Ronaldo, în centrul atenţiei. Atacantul a marcat două goluri în partida de acasă cu Parma Calcio

Embed:

Cristiano Ronaldo este din nou "pe val" și în centrul atenţiei. Atacantul portughez al clubului Juventus Torino a marcat două goluri în partida de acasă cu Parma Calcio în etapa a 20-a din Serie A, și, grație acestora, "Bătrâna Doamnă" a repurtat victoria, scor 2-1.

Lusitanul a înscris deja de 6 ori şi cele 3 meciuri disputate în noul an.

Cristiano Ronaldo i-a dus pe torinezi în avantaj în minutul 43, când balonul şutat de el a fost deviat de Matteo Darmian şi a intrat în poartă.

Parmezanii au egalat în minutul 55, prin Andreas Cornelius, în urma unei lovituri de colț. Îbnsă bucuria oaspeților a fost de scurtă durată. Scorul egal s-a menţinut doar 3 minute. Cristiano Ronaldo a înscris din nou, bine servit de argentinianul Paulo Dybala la capătul unei acțiuni colective în mare viteză.

Juventus Torino și-a mărit la 4 puncte ecartul în fruntea clasamentului față de secunda clasată Internazionale Milano, care a pierdut două puncte importante cu câteva ore mai devreme.

"Squadra ner-azzurra" a terminat la egalitate, scor 1-1, disputa din deplasare cu Lecce. Alessandro Bastoni a deschis scorul pentru milanezi când mai era de jucat circa 20 de minute, dar "lupii" au restabilit rapid egalitatea, peste doar 5 minute, prin Marco Mancosu.

loading...

Lasă un comentariu