Cristiano Ronaldo, gest uriaş. Fotbalistul a schimbat câteva pase cu Ali Turganbekov, copilul de 11 ani, care s-a născut fără picioare (VIDEO)

Embed:

Gest frumos făcut de Cristiano Ronaldo. Fotbalistul portughez a schimbat câteva pase cu Ali Turganbekov, copilul în vârstă de 11 ani din Kazahstan care s-a născut fără picioare. Clipul video a strâns peste 10 milioane de vizualizări în doar două ore de la publicare. 

Starul lui Juventus Torino l-a îmbrăţişat pe puşti şi i-a dat un autograf pe minge. 

Cristiano Ronaldo a participat la un eveniment care a avut loc la Dubai, în Emiratele Arabe Unite. Într-un interviu, fotbalistul a recunoscut că, după încheierea carierei, vrea să devină actor de filme la Hollywood.

"Ai nevoie de pregătire bună, trebuie să ştii limba engleză foarte bine pentru a face performanţă acolo şi nu trebuie să fii nervos. În fotbal, de exemplu, e dificil să fii nervos, deoarece toată viaţa mă pregăteam de asta. Sper să trăiesc mai mult de 50 de ani pentru a învăța lucruri noi și să fac față unor provocări complet diferite", a spus fotbalistul, Cristiano Ronaldo.

Contractul lui Cristiano Ronaldo cu Juventus Torino este valabil până în iunie 2022.

 

loading...

Lasă un comentariu