Cristiano Ronaldo este în CULMEA FERICIRII! Anunţul făcut de starul lusitan

Cristiano Ronaldo a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că are gemeni, iar acum prietena sa, Georgina Rodriguez, este însărcinată cu un nou copil, primul pe cale naturală al jucătorului lui Real Madrid, scrie rtv.net.

"Sunt foarte fericit pentru cei trei copii pe care îi am", a spus portughezul. Întrebat dacă se bucură și pentru cel pe care-l va avea în curând, Ronaldo a răspuns "Da, foarte fericit".

Ronaldo are deja trei copii, iar nașterea gemenilor aduși pe lume de o mamă surogat din SUA a fost anunțată recent.

Fotbalistul a confirmat că a devenit din nou tată luna trecută și că gemenii săi Eva Maria și Mateo s-au născut pe 8 iunie.

Totuși, Ronaldo nu a explicat niciodată cum s-au născut cei doi copii. S-a zvonit că ei au fost aduși pe lume de o mamă surogat, iar o serie de documente descoperite de Daily Mail pare să susțină această speculație.

Ziarul a aflat că gemenii au fost concepuți în laborator, iar apoi născuți de o mamă surogat, deși identitatea ei este secretă.

Certificatele lor de naștere conțin numai o parte din numele lui Ronaldo, "Dos Santos", și nu "dos Santos Aveiro", care este numele întreg al fotbalistului, dar cazul lor este înregistrat la categoria "surogat". Cristiano Ronaldo este menționat în certificatul de naștere ca tată al gemenilor, dar în dreptul mamei nu este menționat nimic.

Cei doi gemeni s-au născut la spitalul Sharp Grossmont din orașul californian La Mesa, aflat la peste 30 km distanță de frontiera mexicană și în apropierea orașului San Diego.

Și în cazul primului său copil, Cristiano Jr., născut în iunie 2010, Ronaldo ar fi recurs la o mamă purtătoare din Statele Unite.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu