Cristiano Ronaldo a făcut-o, la nici 3 luni după ce iubita sa i-a dăruit un copil. Ce gafă majoră a făcut fotbalistul

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez par să traverseze prima criză a relaţiei lor, în ciuda faptului că în urmă cu nici 3 luni aceasta i-a dăruit starului de la Real Madrid o fetită. Fotbalistul şi partenera sa au părut extrem de îngânduraţi în momentul în care au fost fotografiaţi pe o plajă din Marbella, acolo unde au mers pentru a sărbători cea de-a 24 aniversare a Georginei. Motivul: ultimul scandal în care a fost implicat fotbalistul. 

Ce s-a întâmplat? Modelul Rhian Sudgen l-a acuzat recent pe fotbalist că o "bombardează" cu mesaje la ore târzii. Cei doi se cunosc de pe vremea când Ronaldo evolua pentru Manchester United, iar Rhian susţine că de când a plecat din Anglia, Ronaldo i-a trimis foarte multe mesaje, scrie digisport.ro

Mai mult de atât, modelul a afirmat că s-a văzut nevoită să-i respingă avansurile. Presa din Anglia scrie că Ronaldo dat înapoi, în momentul în care actualul logodnic al lui Rhian Sudgen i-a trimis o ameninţare.

Totul a ajuns însă în presă, înainte ca Ronaldo să se potolească. Mai exact, informaţiile au ajuns la urechile Georginei chiar în weekend, în ziua în care aceasta a împlinit 24 de ani. "Ronaldo o bombardează periodic pe Rhian cu mesaje. I-a spus de nenumărate ori că are un logodnic, dar se pare că lui Ronaldo nu îi pasă.", a spus o sursă, pentru The Sun. La cina pe care a luat-o împreună cu iubitul său duminică, Georgina părea foarte afectată de cele apărute în presă în ultimele zile.

 

Lasă un comentariu