Cristiano Ronaldo a ajuns la un acord cu fiscul spaniol. Ce sumă urmează să plătească

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a ajuns la un acord cu fiscul spaniol. Proaspăta achiziție a clubului italian Juventus Torino va plăti autorităților fiscale spaniole peste 14 milioane de euro.

Pe de altă parte, portughezul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Internaționalul lusitan a fost acuzat de evaziune fiscală în perioada anilor 2011-2014 referitor la banii proveniţi din drepturile de imagine ale atacantului. Conform fiscului spaniol, Cristiano Ronaldo ar fi ascuns 150 de milioane de euro în diverse paradisuri fiscale, timp de şapte ani în care era legitimat la clubul Real Madrid.

Atacantul portughez ar fi profitat de un sistem elaborat de evaziune fiscală pus în practică de agentul său, Jorge Mendes.

Între timp, Cristiano Ronaldo se află într-o vizită în China la invitația unui brand internațional din domeniul sportului. Mii de persoane l-au aclamat minute în șir, la sosire, pe campionul european din 2016, când naționala de fotbal a Portugaliei a cucerit titlul continental.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu