Cristiano Doni a fost arestat pentru implicarea în meciuri trucate

Embed:

Continuă scandalul meciurilor trucate în fotbalul italian! Cristiano Doni, fostul căpitan al Atalantei, suspendat pentru o perioadă de trei ani şi jumătate, a fost arestat pentru implicarea în meciuri aranjate din Seria B.

Chiar dacă a fost deja pedepsit cu o suspendare de trei ani şi jumătate de federaţia italiană pentru blaturi, problemele pentru Cristiano Doni continuă. Fostul căpitan al Atalatei Bergamo a fost arestat după scandalul "Calcioscommesse" apărut în fotbalul din Italia.

Printre celelalte 16 persoane care au fost reţinute de procurori mai apar câteve nume importante: Luigi Sartor, Alessandro Zamperini, dar şi alţi doi actuali jucători: Carlo Gervasoni şi Filippo Carobbio. Aceştia sunt suspectaţi că au participat la trucarea mai multor partide din Serie B în sezoanele 2009-2010 şi 2010-2011.

Scandalul a izbucnit la finalul sezonului trecut, după ce presa a dezvăluit date dintr-o anchetă care a fost iniţiată de Procuratura din Cremona în noiembrie 2010. 18 echipe şi 26 de persoane au fost anchetate în "Calcioscommesse".

La începutul lunii iunie, fostul fotbalist Giuseppe Signori a fost şi el arestat, alături alţi câţiva foşti jucători din Serie A, B şi C, precum şi conducători de cluburi din divizii inferioare.

Suspecţii arestaţi ar aparţine, confom anchetatorilor, unei organizaţii criminale sau ar fi jucat un rol important în influenţarea rezultatelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu