Cristian Tabără îşi cere scuze publice de la Maia Sandu, dar aşteaptă scuze şi de la PAS

Embed:

PAS, în frunte cu liderul său, Maia Sandu, continuă să manipuleze opinia publică promovând informaţii false şi să restricţioneze accesul jurnaliştilor de la PRIME TV la evenimentele organizate de formaţiune.

Mai exact, atât PAS, cât şi Maia Sandu susțin că Publika TV a trucat o fotografie utilizată în emisiunea Fabrika, despre care analistul media Cristian Tabără a făcut o serie de precizări publice.

CITEŞTE ŞI: Maia Sandu manipulează opinia publică prin promovarea informațiilor false

CITEŞTE ŞI: Deși se considera democrați și europeni, PAS a interzis presei să participe la un congres al partidului

Deşi Tabără a recunoscut gafa pe care a comis-o atunci când a utilizat poza, se pare că Maia Sandu aşteaptă în continuare scuze publice şi continuă acuzaţiile false la adresa PUBLIKA TV. 

În acest context, în debutul emisiunii FABRIKA de aseară, Cristian Tabără a venit cu un mesaj către liderul PAS: 

"Înţeleg că incidentul destul de neplăcut căruia i-am căzut victimă corespondentul PRIME TV, căruia nu i s-a peermis accesul la congresul PAS, se caută a se motiva acum folosindu-se numele meu şi un incident mai vechi de la Fabrika. Înţeleg din ce a fost declarat public că atât PAS, cât şi doamna Maia Sandu aşteaptă scuze publice din partea mea pentru gafa pe care am comis-o acum câteva ediţii la emisiunea Fabrika în sezonul trecut, atunci când am folosit în mod eronat o fotografie trucată de un site de satiră din Republica Moldova. Mi-am dat seama în a doua parte a emisiunii, mi-am cerut scuze publice atunci. Am mai făcut-o la vreo două-trei zile după. Constat în continuare că se aşteaptă scuze publice din partea mea. Sunt de acord să ofer scuze publice doamnei Maia Sandu, cu rugămintea ca domnia sa, la rândul ei, să accepte invitaţia de a veni la această emisiune, să ne privim ochi în ochi, să-mi cer scuze privind un ochi, şi eventual să primesc sau să văd că domnia sa îmi acceptă scuzele.

La rândul meu, în numele PUBLIKA, aştept scuze din partea formaţiunii politice Partidul Acţiune şi Solidaritate pentru faptul că în continuare, cu sau fără voie, cu sau fără tendenţionzitate, afirmă în continuare că PUBLIKA a trucat fotografia cu pricina, cea de la care s-a tras atâta discuţie.
Mai spun odată: fotografia a fost prelucrată de un site de satiră şi umor, iar greşeala mea a fost aceea că am constatat abia după ce am folosit-o în emisiune că este o fotografie trucată.
Aşadar aştept scuze pentru afirmaţia, aş fi spus acuzaţia şi era să spun şi falsă, dar spun doar eronată conform căreia PUBLIKA ar fi trucat fotografia", a declarat prezentatorul emisiunii FABRIKA, Cristian Tabără. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu