Cristian Tabără invită în platoul Fabrika mediul asociativ de presă pentru a discuta despre situaţia mass-media în Moldova

Embed:

La 3 mai, în fiecare an, este celebrată Ziua Mondială a Libertăţii Presei. Această zi marchează principiile fundamentale ale libertăţii presei şi reprezintă un prilej pentru a evalua libertatea presei în întreaga lume. La Chişinău va fi organizat un Marş al Solidarităţii care va da startul Zilelor Libertății Presei în Moldova. În acest context, realizatorul emisiunii Fabrika, Cristian Tabără a invitat mediul asociativ de presă în platoul PublikaTV pentru a discuta subiecte care trezesc interes multor persoane. 

"Pentru că a fost anunţat deja un Marş de Solidaritate în presă pentru Ziua Libertăţii Presei, eu cred că vom participa în egală măsură. Lansez acum invitaţie către colegii care se ocupă de mediul asociativ de presă pentru ziua respectivă să vină în platoul Fabrika în semn de solidaritate cu toată presa pentru a discut împreună despre situaţia presei din Republica Moldova.

Este un subiect care multora le trezeşte interesul şi chiar aş vrea să-l discutăm după ce participăm împreună la marş. Stimaţi organizatori, vă invităm şi sperăm să acceptaţi inviţia, să fim solidari până la capăt", a spus Cristian Tabără. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu