Cristian Tabără către falşii eroi ai democraţiei: Nu vă mai victimizaţi şi nu minţiţi când spuneţi că nu aţi fost invitaţi la Fabrika (VIDEO)

Relizatorul emisiunii Fabrika Cristian Tabără a venit cu o rugăminte către cei care se cer a fi numiţi "eroi ai democraţiei". Tabără le-a cerut să nu se mai victimizeze, să nu se mai plângă pe la organizaţii internaţionale minţind că nu au fost chemaţi la emisiunea pe care o realizează. 

"O rugăminte adresată celor care vor tinde să se victimizeze după această emisiune: aţi fost invitaţi în multe rânduri în acest platou şi n-aţi dat curs invitaţiei sub cele mai penibile sau ridicole scuze sau de-a dreptul jignitoare. V-aţi victimizat în momentul în care ne-am referit la voi şi aţi fost invitaţi în mai multe rânduri. Şi vă invităm din nou. Este o invitaţie deschisă. Rugămintea este nu mergeţi şi nu vă mai plângeţi la toate organismele internaţionale că nu sunteţi invitaţi pentru că minţiţi. Şi spun asta cu majuscule: aţi fost invitaţi în nenumărate rânduri şi vă invităm din nou lideri politici, reprezentanţi ONG-urilor. Că nu doriţi să veniţi, înţeleg de ce o faceţi: vă e frică. Dar asta nu vă dă dreptul să vă victimizaţi", a spus Cristian Tabără la finalul emisiunii Fabrika. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu