Crimă şocantă în SUA: Cadavrele a trei femei de culoare au fost găsite în pungi de plastic

Embed:

Crimă odioasă în statul american Ohio. Trei femei de culoare au fost găsite moarte, în apropiere de Cliveland. Corpurile lor erau învelite în pungi de plastic. Potrivit poliţiei un suspect a fost deja arestat.

Peste 40 de poliţişti însoţiţi de câini au inspectat zona crimei. Corpurile femeilor au fost găsite la mică distanţe unul de altul. Iar din acest motiv, oamenii legii presupun că în apropiere ar putea fi şi alte victime.

Un suspect a fost reţinut după ce poliţia a găsit mai multe probe în maşina în care se afla un cadavru. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani, condamnat anterior pentru viol. 

Potrivit autorităţilor, suspectul ar fi fost influenţat de criminalul în serie Anthony Sowell, condamnat, în 2001, la pedeapsa cu moartea după ce a ucis 11 femei. 

"Victimele au fost găsite la aceeaşi distanţă faţă de domiciliul suspectului. Modul de operare este acelaşi. Fiecare cadavru era învelit în pungi de plastic", a spus şeful poliţiei din East Cleveland, Ralph Spotts.

Oraşul Cleveland a fost zguduit de un alt caz macabru în luna mai. Atunci, trei femei, care a dispărut cu un deceniu în urma au fost găsite în casa unui şofer de autobuz. Bărbatul de 53 de ani va fi judecat în baza a 1.000 de capete de acuzare. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu