CRIMĂ ORIBILĂ în Italia: O moldoveancă a fost STRANGULATĂ de fostul iubit

Moarte groaznică pentru o moldoveancă stabilită în Italia. Aceasta a fost strangulată de fostul partener de viaţă, în vârstă de 50 de ani, scrie stirilocale.md.

Crima îngrozitoare a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în locuinţa în care locuia victima din comuna Riccione, provincia Rimini. Totul s-a întâmplat după o ceartă violentă între cei doi.

Ucigaşul este italian şi după o relaţie de lungă durată cu conaţionala noastră, aceştia divorţase. Cei doi au şi o fiică de 10 ani. Potrivit informaţiilor, chiar dacă nu mai locuiau împreună, moldoveanca de 50 de ani a continuat să fie în relaţii bune cu fostul partener de viaţă care avea grijă şi el de fiica sa.

În acest context, forţele de ordine italiene au venit cu un apel către femei să informeze oamenii legii atunci când apar probleme în familie pentru a nu se ajunge la astfel de tragedii.

"Angajamentul nostru este de a lupta împotriva violenței şi de a proteja femeile. E grav să moară o femeie, fiind ucisă de partenerul de viaţă. Prea multe femei se tem să denunţe actele de violenţă la care sunt supuse. Astfel, acestea suferă, de cele mai multe ori se întâmplă că sunt agresate de foştii parteneri de viaţă, după destrămarea unei relaţii. Prioritatea noastră e să vă ajutăm, dar trebuie să fim anunţaţi la timp", a precizat un comisar italian.

Bărbatul a fost reţinut, iar cazul este investigat.

Moldoveanca era cunoscută în regiunea în care locuia, aceasta lucrând ca vânzătoare într-un magazin de optică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu