Crimă oribilă în Germania. O româncă a fost ucisă de un imigrant din Mali

Un imigrant din Mali a fost acuzat pentru uciderea unei românce în vârstă de 33 de ani din orașul german Regensburg, miercuri, scrie Breitbart, potrivit Jurnalul.ro.

Imigrantul în vârstă de 21 de ani a fost arestat în această săptămână după ce o prostituată româncă în vârstă de 33 de ani a fost găsită moartă, miercuri, în apartamentul său din Regensburg.

Autoritățile susțin că imigrantul din Mali este cu siguranță criminalul, în condițiile în care telefonul victimei a fost găsit asupra lui.

Un purtător de cuvânt al poliției din Regensburg a afirmat că motivul crimei a fost jaful, iar refugiatul a sugrumat tânăra până când aceasta a rămas fără suflare.

"Dorea bani de la ea, iar când aceasta a început să țipe, el a sugrumat-o cu mâinile până s-a oprit din țipat, apoi i-a luat lucrurile, telefonul mobil și a părăsit apartamentul", a spus inspectorul șef Stefan Halder.

Bărbatul din Mali a venit în Germania fără niciun act de identificare în luna martie a acestui an și, în ciuda faptului că nu a reușit să primească statutul de refugiat, autoritățiile nu au reușit să îl deporteze.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu